Články - Investice

CENA A HODNOTA JSOU DVĚ ROZDÍLNÉ VĚCI

Pokud peníze leží schované doma, ztrácí hodnotu rovnou dvakrát. Znehodnocuje je inflace, ale i ušlý zisk. Investování není určeno pouze pro nejbohatší, svoji trošku tady může utrhnout každý. Pak na nic nečekejte a investujte právě teď!

Více zde
PODÍLOVÉ FONDY

Podílových fondů je na trhu celá spousta. Jak poznat ten správný? Rozhodně se nevyplatí střílet naslepo a vložit finance do prvního fondu, který si vyhledáte na internetu. Přečtěte si více o tom, jak vybrat ten nejlepší.

Více zde
MOŽNOSTI INVESTOVÁNÍ

Chcete efektivně využít sílu Vašich peněz a rozumně s nimi nakládat? Pak na nic nečekejte a investujte právě teď!

Více zde
Důchody

Odchod do starobního důchodu se nevyhne nikomu z nás. Přestože je téma starobního důchodu pořád velmi diskutabilní a pro každého poměrně zásadní, stále se potýkáme s jistou mírou neznalostí. Přitom faktorů, které ovlivňují výši důchodu a  důchodové dávky je víc než dost a pro ...

Více zde
INVESTIČNÍ RIZIKA U NEMOVITOSTÍ

Nemovitosti jsou obvykle doprovázeny několika riziky, které byste měli brát na vědomí. Jaká rizika to jsou? To vše se dozvíte v nadcházejícím článku.

Více zde
FINANČNÍ SVOBODA

Unavuje vás nekonečný pracovní maraton? Trávíte spoustu hodin v práci, abyste zabezpečili svou rodinu, ale ve výsledku nemáte na své nejbližší čas? Existuje lepší řešení.

Více zde
0návštěv za poslední měsíc